Lovens bakfietsen uit Nederland, kies jouw model

Design en kwaliteit... Lovens Bakfietsen

Lovens Bakfietsen zijn verkrijgbaar bij de Wielen van Diemen en direct uit voorraad leverbaarHet Nederlandse merk Lovens is een expert in design, dat zie je meteen aan de unieke ontwerpen van de elektrische bakfietsen die onderscheidend, innovatief en stijlvol zijn. Het design heeft al meerdere prijzen gekregen, daarbij werden de vloeiende lijnen, het iconisch design en de hoge kwaliteit onderstreept en erkend.

Het team van Lovens is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van hoogwaardige e-bikes. Met meer dan 26 jaar ervaring en eigen fabrieken in Nederland en Taiwan is de hele keten in eigen beheer, van ontwerp tot productie en assemblage.

Ga en sta waar je maar wilt, met een Lovens bakfiets ben je vrij en onafhankelijk, maar ook heb je geen last van files, hoef je niet te zoeken naar parkeerplekken en behoort sjouwen met zware tassen tot het verleden.

Ontdek de kwaliteit en wendbaarheid van deze Lovens bakfiets en maak een proefrit, het bewijs dat design en veiligheid een perfecte combinatie zijnDe elektrische bakfietsen van dit merk niet alleen van een ongekende kwaliteit en onderhoudsarm, maar bieden ook een maximale bescherming van jouw dierbare lading in de Lovens Explorer.

Lovens bakfietsen zijn uitgerust met meerdere veiligheidsopties zoals hydraulische schijfremmen voor een maximale grip en controle. Maar de combinatie van veiligheid met technologie en een optionele anti-diefstalbeveiliging zijn uniek, verbind je fiets met de app en de *GPS-unit met geolocation tracking ( * Verkrijgbaar als accessoire - Informeer naar de prijs ).

Ervaar zelf het comfort, de veelzijdigheid, kwaliteit en de solide wendbaarheid van deze elektrische bakfietsen en kom langs voor meer informatie of een proefrit. Wil je meer lezen over dit Nederlandse merk klik dan hier.

De Wielen van Diemen is erkend Lovens Dealer en levert onder andere de Explorer 65 en de Explorer 85.

Speciaal

Gebouwd en ontworpen om jouw dagelijks een gevoel van vrijheid en plezier te geven.

Duurzaam

Dankzij de hoge kwaliteit van de onderdelen zijn deze bakfietsen onderhoudsarm en duurzaam.

Innovatief

State of the Art design en innovatieve technologie zijn kenmerken voor dit merk.

De Wielen van Diemen is een erkend Lovens Dealer voor de regio Diemen en Amsterdam, maar levert ook jouw nieuwe bakfiets in Weesp, Duivendrecht, Amstelveen, Muiden en omliggende gebieden zoals Almere.