Pure kracht met de Lovens Explorer 85 Bakfiets

Kracht en design zijn de kenmerken van Lovens Explorer 85

De Lovens 85 Explorer is uitgerust van een Bosch Cargo Line motor voor maximale kracht en ondersteuning tijdens het fietsen door de stad of door de heuvelsHeuvelachtig terrein en druk stadsverkeer kunnen meer dan uitdagend zijn, maar niet voor de Lovens Explorer 85 bakfiets.

De Lovens Explorer 85 is meest krachtige uitvoering, de sterke motor geeft een extra duwtje bij het wegrijden of accelereren en zorgt voor probleemloos bewegen door het verkeer.

Sterk en solide, ontworpen om met gemak zware ladingen te vervoeren, zoals tassen vol met boodschappen of zelfs drie kinderen in de bak. Combinatie van state-of-the art design en A-merk onderdelen zorgt verder voor een perfecte bescherming van jouw dierbare lading tijdens jouw dagelijkse ritten.

De Explorer 85 en Explorer 85 AUTO zijn allebei uitgerust met de Bosch Cargo Line motor, deze sterk 85 Nm motor heeft de krachtigste ondersteuning binnen de Lovens series.

De Bosch CargoLine motor is de meest krachtige motor beschikbaar en zorgt voor de juiste ondersteuning op ieder momentStandaard is de Lovens Explorer 85 uitgerust met het Enviolo Heavy Duty schakelsysteem, daarmee kan je (ook tijdens het fietsen) handmatig en vloeiend schakelen. Kies je voor de optionele Enviolo Automatiq uitvoering, dan schakel je volledig automatisch.

De Lovens Explorer 85 bakfiets beweegt soepel door het verkeer, kortom krachtig en in controle wanneer het nodig is. De speciale vering in de voorvork en soepele kabelbesturing zorgen voor extra comfort en rijplezier, zelfs op een minder goed wegdek.

Uiteraard is ook deze Lovens bakfiets uitgerust met de beste veiligheidsopties, waaronder een goed beschermde EPP-bak met aluminium buis rondom en hydraulische schijfremmen voor een maximale grip en controle tijdens het remmen.

Voel de vrijheid van moeiteloos door het verkeer rijden en ervaar de kwaliteit van deze bakfietsen uit Nederland. Kom langs voor meer informatie of een proefrit en ontdek het zelf!

Pure kracht

Dankzij de sterke Bosch Cargo Line motor met 85Nm heb je altijd de juiste ondersteuning en kracht.

Soepel

De besturing is soepel en zorgt voor probleemloos rijden door het drukke verkeer of smalle straten.

Dagelijks

De perfect bakfiets voor dagelijkse ritten, state of the art design en pure kracht in één.