De Lovens Explorer 65 Bakfiets

Perfectie & Veiligheid.. De Lovens Explorer 65 Bakfiets

Stap op de Lovens Explorer 65 Bakfiets en geniet van elke rit, perfect voor dagelijks gebruik en uiterst wendbaar in het stadsverkeerDe Lovens Explorer 65 is perfect voor sportieve ritten door de natuur, dagelijks woon-werkverkeer of om gewoon ontspannen routes vol plezier mee te maken.

De performance motor biedt altijd de juiste ondersteuning op het goed moment. Dankzij de verende voorvork en soepele kabelbesturing beweeg je comfortabel door de smalste straten. Het state-of-the art design en de A-merk onderdelen zorgen verder voor een perfecte bescherming van jouw dierbare lading tijdens de dagelijkse fietsroutes.

De Lovens Explorer 65 is ook geschikt voor gebruik op heuvelachtig terrein, want de Explorer 65 en 65 AUTO zijn uitgerust met een Bosch Performance 65 Nm motor. Deze motor zorgt voor een zeer krachtige en zeer betrouwbare ondersteuning, juist op de momenten dat je het nodig hebt.

De Lovens Explorer 65 Bakfiets is voorzien van een krachtige Bosch motor voor een perfect ondersteuning en kracht wanneer je het nodig hebtHet label Best Getest is een bevestiging van de kwaliteit en het vakmanschapHet prijswinnende design spreekt iedereen aanDe Lovens Explorer 65 bakfiets is speciaal geprogrammeerd om te bewegen als een ware held, dus krachtig en in controle zonder compromissen. De vering in de voorvork en de uiterst soepele kabelbesturing zorgen voor luxe en comfort, zelfs op een oneffen of slechter wegdek.

De bakfiets is vanzelfsprekend uitgerust met de beste veiligheidsopties, waaronder een goed beschermde EPP-bak met aluminium buis rondom en hydraulische schijfremmen voor een maximale grip en controle tijdens het remmen.

De Lovens Explorer is een elektrische bakfiets van een uitmuntende kwaliteit en met een prijswinnend design. Ontdek zelf de kwaliteit en geweldige rijeigenschappen van deze fiets, kom langs en overtuig jezelf.

Wendbaar

De speciale kabelbesturing zorgt voor een goede controle, op welke weg je ook rijdt.

Krachtig

Met de Bosch Perfomance 65Nm motor heb je altijd de juiste kracht en ondersteuning.

Solide

De beste onderdelen en materialen worden toegepast, dat zie je en voel je meteen.