Qwic Mira E-Bike

Top kwaliteit voor een goede prijs, de Qwic Mira E-Bike

De Qwic Mira is een stijlvolle en moderne e-bike die ontworpen is voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare manier van vervoer, want dankzij de krachtige motor en een hoogwaardig frame biedt de Qwic Mira de perfecte combinatie van prestaties, stijl en gebruiksgemak tegelijk.

Ontwerp en prestaties staan voorop en dat is meteen zien bij deze e-bike. De Qwic Mira is ontworpen om op te vallen en is verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren, zoals matzwart, matwit en blauw. Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is ontworpen om stevig en duurzaam te zijn, terwijl het toch licht genoeg is om gemakkelijk te manoeuvreren door de stad en de smalste straatjes.

De QWIC Mira is voorzien van een krachtige middenmotor die een maximaal vermogen van 80 Nm levert, hetgeen meer dan genoeg is om zelfs de steilste heuvels te beklimmen en zorgt voor een goede ondersteuning tijdens het fietsen. De motor wordt aangedreven door een hoogwaardige accu die in het frame is ingebouwd en een bereik geeft van maximaal 130 km, afhankelijk van meerdere factoren en omstandigheden. Dankzij de goede capaciteit van de accu kan u zonder problemen lange ritten kunt maken, zonder daarbij stil te staan over het opladen van de accu.

Kracht en souplesse gaan samen, want de Qwic Mira is niet alleen krachtig, maar ook zeer comfortabel om te rijden. De fiets is voorzien van een geavanceerd veersysteem dat zorgt voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op ruwe wegen en slecht wegdek. Daarbij is de fiets ook voorzien van een ergonomisch gevormd zadel en speciale handvaten voor een optimaal comfort.

Uiteraard is de Qwic Mira is ook zeer gebruiksvriendelijk, want op display vindt u alle belangrijke informatie zoals snelheid, de afstand en de resterende batterijduur. Veiligheid staat voorop en daarom is deze e-bike voorzien van een ge├»ntegreerd verlichtingssysteem dat zorgt voor een optimale zichtbaarheid en veiligheid.

Dus als u op zoek bent naar een stijlvolle, betrouwbare en comfortabele e-bike, dan is de Qwic Mira zeker het overwegen waard. De gunstige prijs in combinatie met een krachtige motor, een hoogwaardig frame, een geavanceerd veersysteem en uitstekende garantie zorgt ervoor dat de Qwic Mira de perfecte elektrische fiets is voor lange ritten en dagelijks woon-werk verkeer.