QWIC E-BIKES UIT NEDERLAND

Kwaliteit en duurzaamheid

QWIC E-Bikes staan voor kwaliteit en betaalbaarheid, direct uit voorraad leverbaar bij de De Wielen Van Diemen en snel geleverd in Amsterdam en omstrekenDoor het ontwikkelen van innovatieve, betaalbare en duurzame e-bikes zet het Nederlandse merk QWIC zich in voor een toekomst met autovrije steden.

Dankzij het unieke design en gebruik van de laatste technieken en innovaties is een QWIC E-Bike een serieus en doordacht alternatief voor een auto.

Het moderne uiterlijk en fabricage met alleen de beste componenten tillen deze elektrische fietsen naar een hoog niveau, dat zie je en dat merk je meteen zodra je wegrijdt.

De vele prijzen die inmiddels door Qwic E-Bikes zijn gewonnen onderstrepen de kwaliteit en laten zien dat een e-bike ook betaalbaar en goed tegelijk kan zijn. Puur vakmanschap brengt de beste resultaten en dat wordt onderstreept door een gepassioneerd team dat werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende en duurzame e-bikes.ANWB Test van QWIC Elektrische fietsen heeft als resultaat goed met 4 sterren

Het merendeel van onze medewerkers gebruikt de QWIC e-bike voor woon- werkverkeer en zorgt daarmee voor belangrijke feedback, op deze manier worden dagelijkse uitdagingen tijdens het rijden op een e-bike zelf ondervonden en meegenomen in de ontwikkeling van het uiteindelijke product.

De Qwic Premium MN7D+ is door de ANWB in 2022 uitgeroepen tot 'een van de beste allround fietsen' van de test. Volgens de ANWB zijn grote pluspunten de enorme actieradius van bijna 80 km op vlakke trajecten in de hoogste ondersteuningsstand, uitstekende, veilige remmen, prima afwerking en vooral op vlakke stukken een zeer krachtige ondersteuning.

Nieuwsgierig geworden naar deze fantastische QWIC E-Bikes uit Nederland, kom dan langs en ervaar het zelf.

De Wielen van Diemen is een erkend QWIC Dealer voor de regio Diemen en Amsterdam, maar is ook jouw beste keuze voor een fietsenwinkel als je in Weesp, Duivendrecht, Amstelveen, Muiden en omliggende gebieden zoals Almere woont.