Cortina Common Stadsfiets

Opvallend handig, de Cortina Common

Cortina Common Stadsfiets - Een perfecte fiets voor dagelijkse ritjes door de stadOvervolle fietsenrekken kom je overal tegen, maar met een Cortina Common is dat helemaal geen probleem, want jij weet binnen no-time welke fiets van jou is. De opvallende kleur, het unieke frame en de perfect gekozen accessoires zorgen ervoor dat deze fiets helemaal bij jou past.

Dankzij het AVS-systeem klik je makkelijk Cortina accessoires op de voor- of achterdrager en je haalt ze er net zo makkelijk weer af. Maak je fiets af met een gave draadmand, een mooie en elegante fietstas of neem je hond mee voor een fietsritje met de Cortina Manchester hondenmand, het kan allemaal met deze Cortina Common fiets.

Het frame van deze fiets is uniek en herkenbaar. Kies een mooie kleur fiets en combineer deze met je favoriete AVS-accessoires en je bent meteen klaar om te gaan! Dankzij de vele leverbare AVS-accessoires is deze fiets helemaal te personaliseren naar jouw smaak.

De Cortina Common ziet er niet geweldig uit, maar is ook nog eens superpraktisch. Dankzij het stuurslot ben je verzekerd van een stabiel stuur bij het parkeren van je fiets. Er zijn verschillende varianten en kleuren van de Common verkrijgbaar, bijvoorbeeld met drie of zeven versnellingen.

Parkeer je fiets stabiel door de dubbele standaard en het stuurslot
De Cortina Canberra buitenbanden matchen goed met de kleur van jouw fiets en verzekeren je van hoge kwaliteit
Combineer de Cortina Common met de bijpassende Cortina-accessoires

Stabiel

Parkeer je fiets stabiel met de dubbele standaard & stuurslot.

Match

De Cortina Canberra banden matchen met jouw kleur fiets,

Kiezen

Kies uit de speciale en praktische accessoires.