Jouw fiets staat bij de Wielen van Diemen

De nummer 1 fietsenwinkel met de beste service

Cortina Fietsen bij de Wielen van Diemen.

Cortina Fiets met voordrager voor een mandje of een kratVoor veel mensen is fietsen een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Het lijkt heel normaal, maar zonder je fiets kom je nergens. Jouw fiets brengt je naar vrienden, het werk, de wedstrijd van jouw favoriete team, een welverdiende promotie of naar je eerste date.

Onze fietsen worden tegenwoordig intensief gebruikt, worden vies, vallen om en raken ingesneeuwd. Daarom zien Cortina fietsen er niet alleen goed uit, maar kunnen ze ook tegen een stootje. Een Cortina fiets is dus een fiets waar je op kunt bouwen en een fiets die jou niet in de steek laat.

Omdat een fiets veel wordt gebruikt, mag je ook best wat eisen aan je fiets stellen en moet deze natuurlijk ook bij jouw stijl aansluiten.

Daarom betrekt Cortina constant gebruikers bij het ontwerpen van onze fietsen, want met alle feedback en ideeën kunnen de mooiste en beste fietsen worden gemaakt. Met mooie designfietsen maakt Cortina het leven van de fietser leuker en makkelijker, dus waar je ook heen gaat met een van deze fietsen je bent altijd zelfverzekerd op pad.

Alpina Kinderfietsen zijn de beste keuze

Een leuke roze fiets van het merk AlpinaVoor kinderen is een nieuwe fiets vanzelfsprekend iets magisch, want fietsen is spelen en avontuur. Fietsen vergroot de wereld van kinderen en ze ervaren meer vrijheid.

Alpina maakt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar dé fiets van hun dromen, uiteraard met een mooi design en van de allerbeste kwaliteit.

Neem bijvoorbeeld de Alpina Cargo Transportfiets, een maatje kleiner maar toch een fiets van formaat. Op het voorrek kan een leuke krat of een hippe mand worden geplaatst, dus perfect om de schooltas, sportspullen of speelgoed in mee te nemen. Deze hippe en duurzame fiets is leverbaar in meerdere kleuren en maten, dus perfect passend bij ieder kind.

Popal fietsen zijn echte winnaars

Het zijn de momenten onderweg waarin je de rust vindt, zoals het ritme van de pedalen, de weg of de wind. Fietsen relativeert, maakt helder en geeft focus. Geniet van elke rit met een Popal fiets en ontdek de souplesse en kwaliteit van deze fietsen.

Design en functionaliteit gaan altijd hand in hand en Popal fietsen hebben daarom alles wat je nodig hebt maar niets te veel. Popal is een Nederlands fietsenmerk dat staat voor betaalbare fietsen met een eigentijds en hip design.

Popal is inmiddels een merk dat internationaal aan populariteit wint en meerdere prijzen heeft gewonnen. Je vindt veel verschillende soorten fietsen van dit Nederlandse merk bij de Wielen van Diemen - Erkend Popal Fietsen Dealer. Ontdek de vele mogelijkheden, zoals kinderfietsen, transportfietsen, vouwfietsen en nog veel meer.

De wereld geeft Popal inspiratie, door te luisteren en te innoveren laat het team van Popal zich inspireren en zoekt de perfecte materialen bij elkaar. Dus of je nu gaat voor die snelle stadsrit, een belangrijke werkafspraak, een druk sociaal sociale leven of juist om te ontsnappen aan de daily rush... met een Popal fiets je bent altijd verzekerd van een kwaliteitsfiets en een fiets die past bij jouw leven.