Cortina Mozzo Stadsfiets

De Cortina Mozzo is een next level stadsfiets

De Cortina Mozzo is een next level stadsfiets met een optionele beltdriveBen je op zoek naar een next-level stadsfiets, dan is deze fiets een perfecte match. De Cortina Mozzo is een next level fiets van een ander niveau met 8 versnellingen, een Gates beltdrive en hydraulische schrijfremmen van Shimano.

De Cortina Mozzo is een echte eye-catcher. Het frame heeft een exclusief design en is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Deze combinatie zorgt voor een opvallende fiets waar je makkelijk de stad mee kunt verkennen.

Deze fiets is licht qua gewicht, dat voel je meteen zodra je rijdt. Daarom is Cortina Mozzo fiets perfect voor dagelijkse ritjes naar het werk, want deze fiets weegt slechts17 kilo en dat is erg licht qua gewicht.

Maak een proefrit met de Cortina Mozzo en ontdek deze geweldige fietsIedereen heeft een voorkeur, dus valt er wat te kiezen bij deze fiets. Op de Cortina Mozzo vind je een derailleur óf een beltdrive terug. De beltdrive is een aandrijfriem van kunststof metveel voordelen zoals minder wrijving, waardoor je lichter en makkelijker kunt fietsen. Ook maakt de beltdrive minder geluid tijdens het fietsen en is er niet veel onderhoud voor nodig. Afgezien van de praktische voordelen ziet  ziet een fiets met een beltdrive er ook gewoon heel mooi uit.

Ga je vooral een sportief en wil je zo licht mogelijk kunnen fietsen, dan is een derailleur versnelling wellicht iets voor jou. Dankzij deze combinatiemet 9 versnellingen fiets je met gemak naar je bestemming.

Licht

Een lichte fiets met een gewicht van slechts 17 kilo.

Beltdrive

Onderhoudsarm en fluisterstil, ontdek de beltdrive.

Modellen

Leverbaar in verschillende uitvoeringen & kleuren.