Cortina Blau Fiets - Voel het verschil

Betaalbare kwaliteit - Cortina Blau Fiets

Ben jij een liefhebber van een mooi design, innovatie en coole gadgets.... Dan is deze Cortina Blau vast en zeker een goede match.

Deze Cortina Blau is een sportieve fiets met strak design met een ge├»ntegreerde verlichting, een slank vormgegeven frame en weggewerkte kabels.

Dankzij het lichte gewicht en het moderne design is deze fiets perfect voor in de stad en met gemak bijvoorbeeld mee te nemen in de metro.

De Cortina Blau heeft een modern en strak design, mede doordat er geen achterdrager op de fiets zit. Mocht je toch liever een achterdrager willen hebben, dan is deze los verkrijgbaar.

Deze moderne en coole fiets is uitgerust met onder meer een beltdrive en USB-stuurpen. Met een gewicht van slechts 18,5 kg is het ook een zeer lichte fiets. De verlichting werkt optimaal dankzij de ge├»ntegreerde naafdynamo en fietsen gaat lekker licht door de Gates beltdrive.

Nieuwsgierig geworden naar deze special fiets en wil je meer informatie, kom gerust langs bij de Wielen van Diemen - Erkend Cortina Dealer.