Ontdek de Phatfour FLX

De coole Phatfour FLX is puur design & kwaliteit

De nieuwste Phatfour FLX staat voor jouw klaar bij de Wielen van Diemen - Dealer voor Amsterdam & DiemenAls je kiest voor deze e-bike met een coole uitstraling, dan geniet je van iedere rit en ervaar je het comfort van een exclusieve zithouding.

In de showroom van onze fietsenwinkel staan alle e-bikes klaar voor een proefrit, want deze ervaring moet je voelen en zien. De Phatfour FLX is helemaal naar jouw wensen aan te passen, want je kan kiezen uit verschillende kleuren en vele accessoires om tot in de puntjes deze fatbike te personaliseren.

Deze coole fatbike van Phatfour behaalt snelheden tot 25 km/u dankzij de krachtige accu die verwerkt is in de fiets. Deze fatbike valt niet onder de helmplicht valt en ook heb je voor deze fiets geen rijbewijs of blauw kenteken nodig

Met de nieuwe Phatfour FLX is het design naar een hoger niveau getild, dat zie je meteen! Wil je deze e-fatbike naar eigen wens aanpassen, kies dan uit de vele opties en accessoires.

Ook deze e-bike is het resultaat van puur Nederlands vakmanschap, waarbij het ontwerp is geïnspireerd door de Simplex uit 1906. De Phatfour FLX kenmerkt zich door het rauwe design met de brede banden en is vervaardigd uit hoogwaardig Nederlands staal en wordt volledig in Nederland gemaakt.

De nieuwe Phatfour FLX laat de concurrentie ver achter zich met de nieuwste technologie en geweldig rijeigenschappen, ontdek deze fatbike bij de Wielen van Diemen en geniet van elke ritDe nieuwe Phatfour FLX bike koop je natuurlijk bij de Wielen van Diemen, want in onze showroom staan deze stijlvolle elektrische fietsen klaar voor een proefrit en kan je alle informatie krijgen over dit geweldige Nederlandse merk.

Met deze elektrische fiets reis je op een milieuvriendelijke wijze gemakkelijk van A naar B dankzij de geavanceerde elektrische aandrijving. Daarbij bespaar je ook CO2 uitstoot door te kiezen voor een elektrische fiets. Het Nederlandse frame en de lokale fabricage in Nederland zorgen voor een hippe en betrouwbare e-bike! Als bewijs van het Nederlands vakmanschap worden alle frames van Phatfour gedekt met 5 jaar garantie.

Het afgelopen jaar heeft PHATFOUR hard gewerkt aan een fatbike die de lat in de industrie op een nieuwe hoogte gaat zetten, het resultaat is de Phatfour FLX fatbike. Een compleet nieuw ontwikkelde tweepersoons fatbike met een geoptimaliseerde geometrie om goed mee te kunnen fietsen en een dynamische aandrijflijn.

Geen derailleur

Afneembare accu

Handige display

De nieuwste Phatfour FLX is ook leverbaar in een stoere kleur groenDe nieuwe FLX is de eerste fatbike waarbij alle kabels netjes zijn weggewerkt in het frame. Dankzij de nieuw ontwikkelde banden is er meer grip en daarbij zorgt de geveerde voorvork voor een optimaal comfort in alle omstandigheden. Veiligheid is belangrijk, daarom heeft de Phatfour FLX hydraulische remmen van Shimano voor veel stopkracht en een herkenbare dagrijverlichting voor een betere zichtbaarheid. Less is more, deze fatbike heeft geen onnodige toeters en bellen. Dus geen derailleur, geen app, geen toeter etc.

Voor de aandrijving van deze fatbike is de nieuwste achterhub motor van Bafang 250W G062 met 80Nm geselecteerd, dit is de sterkste motor in zijn klasse. Daarbij heeft Phatfour de Direct Drive-techniek ontwikkelt en toegepast, tel daarbij de slimme softwarematige verbeteringen op en dan wordt het beste uit rotatie-sensor gehaald. Dat merk je meteen zodra je wegrijdt, een unieke ervaring met exclusieve technologie als basis.

Het display van de Phatfour FLX heeft de bijzondere en vooral handige functionaliteiten: Range indicator, die aangeeft hoeveel kilometer je nog kan rijden. Deze slimme indicator houdt rekening met een algemeen gemiddeld verbruik in combinatie met het verbruik van de
afgelopen 5 minuten. Daarbij wordt ook rekening met de temperatuur, aangezien batterijen slechter presteren in koude omstandigheden.

Er zijn ook meerdere accessoires ontwikkeld voor de Phatfour FLX zoals de slotbak. Deze slotbak is speciaal ontwikkeld voor de FLX en ideaal voor een kettingslot of kleine boodschappen. Maar er is meer: Een voorrek waarop ook mandjes kunnen worden ge├»nstalleerd, speciale voetsteuntjes, een bagagenet, kinderzitjes en meer.

Deze fatbike is meer dan een elektrische fiets, de technologie en het ontwerp zijn toonaangevend en zorgen voor een exclusieve fiets met fantastische rijeigenschappen.

Kom langs en maak een proefrit bij de Wielen van Diemen - Erkend Phatfour Dealer en Service Partner.

De leverbare kleuren