Phatfour E-Bikes staan voor design en comfort

Comfortabel & helemaal aan te passen naar jouw wensen

De Phatfour Fatbike is een coole en veelzijdige e-bikes, kortom een super elektrische fiets met een fraai designDeze e-bikes van Phatfour zijn ontworpen en met de hand gebouwd in Nederland, daarmee voldoen deze fietsen aan alle EU normen en ben je verzekerd van een veilige en degelijke fiets.

De e-bikes van Phatfour staan voor een goede kwaliteit, een uniek en modern design, een aangename zithoogte en een grote keuze uit accessoires die passen bij jouw eigen stijl. Kortom, deze e-bike is perfect voor het dagelijkse woon-werkverkeer of om gewoon lekker mee te cruisen.

Phatfour is een jong en snelgroeiend Nederlands bedrijf met een passie voor voertuigen, vakmanschap en design.

Phatfour fietsen worden in Nederland gebouwd uit een hoogwaardig staal dat vervolgens is bewerkt met de modernste buigmachines en gelast door Nederlandse vakmannen volgens de strengste normen en eisen.

Alle accessoires en toebehoren voor een Phatfour Fiets kan je vinden bij de Wielen van Diemen en uiteraard monteren wij ook alles vakkundig en voor een leuke prijsDankzij de Bafang achterwielmotor ben je snel weg bij het stoplicht en de speciale accu's zorgen (ook leverbaar met extra capaciteit) voor een vele kilometers radius.

De nieuwste Phatfour modellen hebben een geveerde hydraulisch gedempte voorvork, een kantelbaar stuur en een compleet vernieuwd elektronisch systeem. Met al deze technologie en techniek trekt een  Phatfour tot wel 4 keer sneller op, accelereert de e-bikes beter en blijft de fiets stabiel op topsnelheid..

Uniek voor de e-bikes van Phatfour is de keuze aan accessoires, hiermee kan iedere e-bike helemaal aangepast worden aan jouw smaak en de behoeftes. Er zijn vele accessoires zoals een voor- of achterrek, kinderzitje, slotenbak, een telefoonhouder en zelfs een houder voor een surfboard.

Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden van zelf of bezoek de officiele website van Phatfour Nederland.

De Wielen van Diemen is een erkend Phatfour Dealer voor de regio Diemen en Amsterdam, maar is ook meteen jouw beste keuze voor een fietsenwinkel als je in Weesp, Duivendrecht, Amstelveen, Muiden en omliggende gebieden zoals Almere woont.