Cortina E-Bikes zijn veelzijdig

Jouw nieuwe Cortina fiets staat bij de Wielen van Diemen

Voor iedereen de perfecte e-bike, ontdek alles over de elektrische fietsen van Cortina.

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets of wil je de overstap maken van een gewone stadsfiets naar een e-bike, dan is het fijn om een goed overzicht te hebben van de mogelijkheden bij de aanschaf van een elektrische fiets. Voorwielmotoren en middenmotoren, wat is nu eigenlijk het verschil? En welke type elektrische fiets past bij jou? Cortina heeft meerdere varianten en voor iedere situatie is er een passende elektrische fiets.

Cortina heeft e-bikes met een krachtige en fluisterstille naafmotor in het voorwiel of met een middenmotor.  De Wielen van Diemen is erkend Cortina e-bike dealer en kan alles vertellen over de voordelen en nadelen, een goed advies is het resultaat.

Een belangrijk onderdeel van elke elektrische fiets is de accu, die zorgt voor de stroom en geeft de ondersteuning tijdens het fietsen. Bij Cortina e-bikes met de accu verwerkt in de bagagedrager, maar ook zijn er modellen met de accu op een andere plek.

Een paar tips voor de aankoop van jouw Cortina E-Bike / Elektrische fiets samengevat:

  1. Informeer goed naar alle verschillende systemen van Cortina en maak een proefrit.
  2. Wat ga je doen met de nieuwe fiets, ga je er mee naar school of werk? Fiets je korte of lange afstanden? Wil je je accu snel kunnen opladen? De Wielen van Diemen is erkend Cortina-dealer weet precies welke e-bike je nodig hebt.
  3. Een te hoge of te lage fiets vermindert het fietsplezier, bepaal daarom samen met ons wat de juiste framemaat.
  4. Breng je elke dag je kinderen naar school met de e-bike of neem je vaak een grote tas mee, kies dan voor een Cortina E-Family.

Er is veel te vertellen over Cortina elektrische fietsen en alle mogelijkheden, kom daarom langs en ontdek deze geweldige fietsen bij de Wielen van Diemen.

Woon je in Amsterdam, Weesp, Amstelveen, Muiden, Muiderberg, Almere of andere omliggende steden? De Wielen van Diemen bezorgt jouw nieuwe fiets helemaal rijklaar ook gewoon thuis.