On the move met de Cortina E-Lett E-Bike

Het beste alternatief.. de Cortina E-Lett E-Bike

De Cortina E-Lett is de perfect fiets voor in de stad, kortom een e-bike van formaatJe ziet meteen dat er bij deze speciale e-bike over alles goed is nagedacht, het design klopt van A tot Z en daarmee is de Cortina E-Lett de ideale e-bike voor korte ritjes in de stad.

Met 45 Nm motorkracht kom je overal, want de Promovec achterwielmotor is een ├ęchte krachtpatser. Dat merk je meteen aan de krachtige en pittige ondersteuning. De accu van de Cortina E-Lett e-bike is verwerkt in de onderbuis en daardoor heeft de fiets een strak design en een licht gewicht van slechts 21,5 kilo. De accu is door de integratie in het frame niet afneembaar, maar dat heeft ook voordelen natuurlijk.

Een beetje afhankelijk van verschillende factoren, zoals ondersteuning en temperatuur, fiets je met een volle accu zo'n 30 tot 90 kilometer. De Cortina E-Lett heeft geen versnellingen, maar deze zul je ook niet nodig hebben want deze e-bike is volledig afgesteld op gebruik in de stad. Wil je makkelijk spullen meenemen op de fiets, dan kies je voor een optionele voor- of achterdrager. Dankzij het slimme design zijn deze add-ons een perfecte match met de Cortina E-Lett.

Snel

Deze Cortina E-Lett kan snel worden geleverd, dus geen wachttijden van maanden

Handig

Deze fiets heeft alles wat je nodig hebt, wel zo handig. Stap op en ontdek het zelf!

100%

Kwaliteit en design, maar ook 100% service want de Wielen van Diemen is erkend dealer.

De elektrische fiets van Cortina is nieuw, ontdek de Cortina E-Lett nu zelf bij de Wielen van DiemenDE CORTINA E-LETT FIETS IN HET KORT:

Type motor: Promovec Achterwielmotor. Versnelling: Geen. Remtype: Disc brake hydraulic. Accu locatie: Ge├»ntegreerd in frame. Type band: CST Antonov met anti-leklaag. Verlichting voor: Spanninga X&O Blau integrated in fork 30 lux powered by e-bike system. Verlichting achter: Spanninga Pling powered by e-bike system. Voeding verlichting: Accu. Type handvatten: Widek City Comfort. Type stuurpen: Verstelbaar. Gewicht (excl. accu): 19,5 kilo. Wielmaat in inch: 28. Gewicht accu. 2,0 kg. Bagagedrager(s): Optioneel. Type standaard: Enkele standaard. Ondersteuningsstanden: 5. Met meeloopfunctie: Ja.