De Mate City is snel en vooral handig

In 3 stappen in te vouwen & licht qua gewicht

De Mate City is een handige en opvouwbare ebike voor een aantrekkelijke prijsDeze speciale MATE City e-bike is een elegante, stijlvolle en praktische fiets voor het dagelijkse woon-werkverkeer.

Dankzij het drietraps-vouwsysteem kan het compacte en lichtgewicht frame eenvoudig worden ingevouwen. De krachtige motor en de hydraulische remmen zorgen een ongeĆ«venaarde mobiliteit door de straten van de stad.

De Mate City is de perfecte elektrische vouwfiets om dagelijks op te rijden, want deze compacte elektrische fatbike komt met een heleboel slimme functies. 

Deze fiets is niet alleen makkelijk opvouwbaar, maar ook voorzien van vering aan de voor- en achterkant, schijfremmen, Shimano versnellingen, een krachtige elektromotor en een mooi helder scherm voor alle informatie.

Ga voor maximaal gemak met een Mate City Fatbike - Ebike - Fiets en kom langs bij de Wielen van Diemen voor een proefritHet frame van de Mate City vouwfiets is gemaakt van aluminium en daardoor is de fiets erg licht (nog geen 22 kilo). Uiteraard zijn zowel het stuur als het zadel eenvoudig te verstellen en is deze fiets geschikt voor riders met een lengte van 1.50 tot 2 meter. Dankzij de 7 Shimano versnellingen schakelt je soepel en de grote all-terrain banden zorgen dat je zonder problemen op ieder wegdek kan rijden. Op het kleurendisplay kan je verschillende informatie aflezen, zoals de snelheid, gereden kilometers en het batterijniveau.

De Mate City is in verschillende kleuren beschikbaar, kom langs bij de Wielen van Diemen en ontdek deze speciale fiets zelf.