Ontdek de kracht van een Mate Bike en kies jouw model

Solide, opvouwbaar & duurzaam

Deze speciale Mate X E-Bike heeft een stoere uitstraling en extra dikke banden, geweldig om mee te rijden en opvallend qua designVeel elektrische fietsen zijn best groot en soms ook zwaar (vooral door de accu). Mate Bikes heeft daar verandering in gebracht, want het merk Mate produceert fantastische electrische fietsen voor een vriendelijke prijs.

Heerlijk cruisen in stijl met een ongekend comfort, dankzij het sterke vermogen en het lichte gewicht van deze fietsen geniet je van een soepele acceleratie en een grotere actie-radius. Daarbij zijn deze Mate Bikes opvouwbaar en voorzien allerlei handige functies om jouw rit zo soepel mogelijk te maken.

De Wielen van Diemen heeft Mate X en de Mate City in het assortiment. De Mate City is een coole elektrische vouwfiets met een actieradius van 50 kilometer en Mate X is robuuste en solide e-bike met dikke banden, een dikker frame en actieradius tot wel 120 kilometer ver.

Sinds de oprichting van Mate Bikes zijn er impactvolle samenwerkingen gelanceerd met een groeiend aantal luxemerken zoals de gewaardeerde ontwerpstudio's van Palm Angels en het Franse merk Evian waaruit blijkt dat deze elektrische fietsen niet onopgemerkt zijn gebleven.

Vering

Aanpasbare luchtvering voor en een veer aan de achterzijde zorgen voor maximaal comfort.

1, 2, 3 & klaar

Vouw een Mate Bikes in slechts 3 stappen op en neem de fiets mee in de auto, bus of trein.

Krachtig

Dankzij de hydraulische remmen ben je verzekerd van remvermogen als het nodig is.

De Wielen van Diemen is een erkend MATE Dealer voor de regio Diemen en Amsterdam, maar levert ook Mate Bike als je in Weesp, Duivendrecht, Amstelveen, Muiden en omliggende gebieden zoals Almere woont.