QWIC PREMIUM E-BIKES

Ontdek de perfect elektrische fiets

Ontdek de QWIC Premium serie met een middenmotor en ga erop uit! De QWIC Premium e-bike is een elektrische fiets met uitstekende specificaties voor een speciale prijs, kom een proefrit maken bij de Wielen van Diemen

Alle e-bikes uit de Premium serie zijn voorzien van een sterke middenmotor, hiermee maak je makkelijk lange en stevige fietstochten en is woon-werk verkeer een makkie!

De Premium MN7D+ heeft een Nexus naafversnelling systeem met 7 versnellingen en daarmee heeft dit versnellingssysteem heeft een schakelbereik van 244%. (In normale woorden betekent het dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling.)

Deze serie is ontworpen met een kettingaandrijving, waarbij de ketting niet zichtbaar is dankzij een gesloten kettingkast. Niet alleen zorgt de ketting voor duurzaamheid, maar ook is de ketting zeer onderhoudarm.

De remmen zijn altijd belangrijk en daarom is deze serie uitgerust met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht. Je weet dus zeker dat er altijd voldoende remkracht is in iedere situatie.

Informatie is belangrijk, daarom kan je alles over jouw QWIC Premium E-Bikes terugvinden in het full clour display. Andere eigenschappen van deze speciale QWIC E-Bikes zijn de verstelbare stuurpen, de verende voorvork en de verende zadelpen.

Meer informatie kan je ook vinden op de website van QWIC Nederland of je kan langskomen en zelf een elektrische fiets proberen.

Middenmotor

Deze sterke motor zorgt voor voldoende vermogen, of je nu lang of kort onderweg bent.

Accu

Er zijn verschillende accu's leverbaar, stuk voor stuk afneembaar en 100% veilig.

Remmen

Met de hydraulische remmen sta je in no time stil als het nodig is, een veilig en zeker gevoel.