Een mooi design, de beste technologie en een goede prijs zijn kenmerken voor deze serie.

Comfortabel, praktisch en chic tegelijk... De Qwic Premium i MN7 serie is gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder daarbij concessies te doen aan kwaliteit en comfort.

Enkele kenmerken van deze fiets zijn: Accu in frame, een middenmotor, 7 versnellingen en een LCD console. De sterke middenmotor (80 Nm) met rotatiesensor vzorgt voor een optimale ondersteuning met de minste inspanning.

De Qwic Premium I serie heeft een Nexus naafversnelling met zeven versnellingen, waardoor je altijd de juiste stand in elke situatie kan selecteren. Daarbij is deze elektrsiche fiets uitgerust met een kettingaandrijving en een volledig gesloten kettingkast, waardoor de fiets  een hoog rendement biedt en tegelijk onderhoudsvriendelijk is.

Daarnaast zijn deze elektrische fietsen uitgerust met een geavanceerd accu-management systeem dat zorgt voor een optimale levensduur van de accu door bescherming tegen overladen, diepontlading en oververhitting.

Mocht het nodig zijn dan sta je snel stil met deze elektrische fiets, want dankzij de hydraulische schijfremmen is er altijd voldoende remkracht

Het zijn de details die het verschil maken en dat geldt ook voor deze Qwic E-bike. Enkele details zijn bijvoorbeeld de verstelbare stuurpen om de positie van het stuur eenvoudig aan te passen en met het innovatieve MIK bagagedragersysteem waarop je eenvoudig accessoires van verschillende merken kunt bevestigen.

De QWIC Premium I serie fietsen is een premium lijn van elektrische fietsen die is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Deze fietsen bieden een perfecte combinatie van stijl, comfort en geavanceerde technologie, waardoor ze ideaal zijn voor zowel dagelijkse woon-werkverkeer als recreatieve fietstochten.

Kortom, de QWIC Premium I serie fietsen biedt een perfecte combinatie van stijl en geavanceerde technologie, waardoor deze fietsen niet alleen mooi zijn om te zien maar ook een extreem betrouwbaar zijn bij dagelijks gebruik of recreatieve fietstochten.