Freebike E-Bike of Elektrische fiets betekent kwaliteit voor een vriendelijke prijsOntdek jouw Freebike nu bij de Wielen van Diemen en maak een proefrit. Pure kwaliteit en vakmanschap op 2 wielen, dat merk je meteem zodra je wegrijdt.

De wereld van e-bikes is een sterk competitieve- en traditionele markt, dus is er vooral behoefte aan creatieve geesten die het anders doen. Freebike brengt al het goede uit meerdere invalshoeken bij elkaaar en met veel kennis, ervaring en passie  voor e-bikes. Het resultaat is een innovatief merk op het gebied van e-bikes en dat merkt je meteen zodra je op een Freebike E-Bike stapt.

Voordat een Freebike E-Bike de fabriek verlaat wordt deze onderworpen aan een uitgebreide testprocedure en daarmee is dit merk een van de weinige fabrikanten die élke e-bike controleert voordat deze de weg op gaat. Door deze uitgebreide testprocedure is de kwaliteit gegarandeerd en ben je dus zeker van een fiets die -bike toepassen, geeft garantie dat de kwaliteit gewaarborgd is. Het resultaat is een hoogwaardig afgewerkte e-bike die zorgt voor een geweldige fietservaring met oog voor veiligheid.

Kom langs bij de Wielen van Diemen en ontdek de vele mogelijkheden van een Freebike elektrische fiets. Erkend dealer voor de regio Diemen, Amsterdam, Weesp, Almere en omliggende gebieden.

Freebike Brooklyn E-Bike - Elektrische fietsDe Freebike Brooklyn is een stoere, luxe afgewerkte sportieve elektrische fiets met een onderscheidende Belt-drive en geavanceerde Enviolo 330 city traploze versnellingsnaaf.

Pure kracht en goede ondersteuning worden gegeven door een krachtige Bafang M420 smart cq canbus middenmotor, waarbij de Shimano hydraulische schijfremmen zorgen voor een optimale remkracht.

Tel daarbij de geïntegreerde 630Wh accu en een Suntour NEX Pro Dual Shock geveerde voorvork op en deze combinatie maakt de fiets de ideale kilometervreter. Kortom, de Freebike Brooklyn e-bike is comfortabel, sportief en onderhoudsvriendelijk.

Freebike Manhattan E-Bike - Elektrische fietsComfortabel en veilig onderweg een Freebike Manhattan e-bike. Leverbaar in meerdere kleuren en een opvallende verschijning onder de elektrische fietsen.

Een Freebike Manhattan e-bike is een comfortabele en veilige elektrische fiets, waarmee je zelf bepaalt hoever je wilt fietsen. Dus of je nu door de stad wilt fietsen of liever een lange afstand aflegt, de Freebike Manhattan sluit hier naadloos op aan met een krachtige Bafang M200 motor en 7 Shimano Nexus versnellingen. Kortom, deze elektrische fiets is geschikt voor alle wensen.

De Manhattan is als goed getest in de fietstest van 2022 en is een goede elektrische fiets voor zowel jong als oud. Nieuwsgierig geworden naar deze bestseller, kom dan langs voor meer informatie.

Freebike Madison E-Bike - Elektrische fietsDe Freebike Madison is leverbaar in trendy kleuren zoals Goldlitt Orange en Solid Grey, daarmee is het echte eyecatcher onder de elektrische fietsen.

Met deze comfortabele en veilige elektrische fiets bepaal je zelf hoever je wilt fietsen, door de stad of een lange afstand... geen probleem, want Freebike Madison sluit hier naadloos op aan dankzij de krachtige Bafang M200, 65NM motor, 7 Shimano Nexus versnellingen, hydraulische schijfremmen en een MIK dragersysteem.

Kortom, deze fiets heeft vele mogelijkheden en is geschikt voor zowel jong als oud als voor man en vrouw.

De Freebike Melrose is een opvallende fiets in vele opzichtenDe Freebike Melrose is een sportieve, aantrekkelijk geprijsde elektrische stadsfiets / e-bike. Kortom, een trendy e-bike voor jong en oud.

Lekker vlot en soepel dankzij de krachtige en licht lopende Bafang voorwielmotor. Voor een remkracht kan rekennen op de hydraulische schijfremmen. De geïntegreerde down tube 14.0Ah-504Wh accu in het frame zorgt vervolgens voor een flinke radius en daarmee blijf je altijd on the move.

Voor een tripje naar het centrum of een lange fietstocht, het maakt niets uit.... De Freebike Melrose brengt je overal naartoe. Kies uit speciale eigentijdse kleuren zoals Coffee Brown of Glossy Pink en maak van jouw nieuwe fiets een opvallende verschijning.

Freebike Harlem E-BikeDe Freebike Harlem is een perfecte elektrische toerfiets, maar ook zeer geschikt als stadsfiets.

Een langere afstand fietsen is met de Freebike Harlem geen enkel probleem, want deze elektrische fiets is voorzien van een krachtige Bafang M420 smart cq canbus middenmotor met daarbij 8 versnellingen. De remkracht wordt geleverd door hydraulische schijfremmen en dat voelt meteen goed.

Zowel leverbaar in een model voor heren als voor vrouwen. De Freebike Harlem fiets is perfect te gebruiken voor naar het werk, school of om een toertocht mee te fietsen.

Een Freebike e-bike is geheel zelf samen te stellen en wordt vervolgens gemaakt met een hoogwaardig frame en A-merk onderdelen. Dit speciale concept zorgt ervoor dat je bij de Wielen van Diemen ter plekke de e-bike samen kan stellen met een direct advies over alle configuratie mogelijkheden en bijpassende modellen.

Zoek je een Freebike e-bikes / elektrische fiets of wil je gewoon meer informatie, kom dan langs bij de Wielen van Diemen. Erkend dealer van vele merken en de beste fiestenwinkel met een optimale service. Woon je in Amsterdam, Weesp, Duivendrecht, Almere, Muiden, Muiderberg, Amstelveen of andere omliggende plaatsen, dan kan jouw nieuwe fiets ook worden thuisbezorgd.