Union E-Bike & Fiets Reparatie

Vertrouwde reparatie van een Union E-Bike of Union Fiets

De geschiedenis van het Nederlandse merk Union gaat meer dan 100 jaar terug in de tijd.

Union fietsen heeft vele fietsen uitgebracht, daarom heeft dit merk inmiddels veel ervaring en deskundigheid in huis.

Maar ook een Union fiets kan stuk gaan en dan wil je natuurlijk wel snel en voordelig weer terug op de weg komen. Kom daarom langs bij de Wielen van Diemen voor reparatie en onderhoud van een Union e-bike of fiets.

Een rammelende ketting, losse boutjes, een slag in het wiel, defecte verlichting, een storing in de electronica, problemen met de accu of andere problemen lossen wij graag voor je op, uiteraard snel en voordelig zoals je mag verwachten van een erkende fietsenmaker en vakman.

Er worden altijd zoveel mogelijk originele onderdelen gebruikt en indien deze niet beschikbaar zijn zoekt onze fietsenmaker het beste alternatief.

Onderhoud voorkomt vaak een dure reparatie van jouw Union fiets en daarom is het belangrijk periodiek jouw e-bike of fiets een check te geven, want voorkom je  vervelende verrassingen en hoge kosten in de toekomst.

De Wielen van Diemen is helaas geen Union e-bike of fietsen dealer en daarom hebben wij deze fietsen niet in ons assortiment, maar wel verzorgen wij zowel reparatie als onderhoud.