Urban Arrow Bakfiets Reparatie

Snel weer op weg met jouw Urban Arrow Bakfiets

Het merk Urban Arrow bestaat sinds 2009 en inmiddels hebben deze elektrische bakfietsen van dit merk een behoorlijke stempel gedrukt op het fietsgedrag van families in Nederland.

Een Urban Arrow Bakfiets staat voor gebruiksgemak en comfort, maar ook is het een milieuvriendelijk vervoermiddel. Daarbij hebben deze elektrische bakfietsen een slim en mooie design.

Deze elektrische bakfietsen worden vervaardigd uit lichte en duurzame materialen met gebruik van innovatieve technologie├źn. Maar ook een Urban Arrow Bakfiets kan stuk gaan en dan is een goede reparatie nodig.

Gelukkig kan je met een Urban Arrow bakfiets ook terecht bij de Wielen van Diemen en ben je snel weer onderweg dankzij de kennis en het vakmanschap van onze fietsenmaker. Problemen met de accu of de aandrijving zijn voor onze specialisten geen enkel probleem. Zijn er speciale onderdelen nodig, dan helpen we daar graag mee. Veel voorkomende storingen, maar ook complexe reparatie voeren wij uit voor een vriendelijke prijs en daar wordt je zeker blij van .

Maar ook voor onderhoud van bijvoorbeeld een Urban Arrow Family - Urban Arrow Shorty - Urban Arrow Cargo - Urban Arrow Tender bakfiets kom je gewoon langs, want daarmee blijft alles optimaal werken en geniet je dus langer van deze bakfiets.

De Wielen van Diemen is geen erkend dealer van dit merk en daarom hebben wij geen nieuwe Urban Arrow elektrische bakfietsen in onze showroom, maar wel kan je bij ons rekenen op de beste service en goede prijzen voor onderhoud en reparatie.