Cube E-Bike en Cube Fiets Reparatie

Jouw Cube E-Bike is in goede handen

De fietsfabrikant Cube is nog niet zo oud, want het merk werd in 1993 opgericht in het pittoreske Duitse dorpje Waldershof.

In Duitsland ontwerpt, ontwikkelt en produceert het team van Cube nog steeds alle fietsen en accessoires. De bergachtige omgeving bij de vestiging in Duitsland is heel erg mooi en geeft dit merk inspiratie voor het ontwikkelen van fietsen, daarom heeft Cube in de beginjaren voornamelijk mountainbikes gemaakt en deze technologie verder doorgevoerd in vele modellen en nieuwe fietsen.

Het team van Cube e-bikes werkt al sinds 2014 nauw samen met Bosch, een van de grootste producenten van e-bikemotoren. Samen met Bosch ontwikkelen ze nieuwe technologie├źn en materialen, om daarmee het fietsen leuker en veiliger te maken.

Ook voor reparatie en onderhoud van een Cube fiets of Cube E-Bike kan je bij de Wielen van Diemen terecht, want als specialist in Bosch aangedreven e-bikes lossen wij snel en vakkundig vele problemen snel op.

Een storing op het display, een kapot lampje, een lekke band, een slippend aandrijving of andere mankementen repararen wij niet alleen snel, maar ook voor een goede prijs.

Voorkom reparatie van jouw Cube e-bike of fiets met goed onderhoud, want met een periodieke check en onderhoud wordt de e-bike of fiets door ons gecontroleerd volgens de strengste normen en worden toekomstige defecten al ontdekt. Hierdoor bespaar je vaak een aardig op een eventuele reparatie en dat scheelt toch aardig.

Uiteraard gebruiken wij de beste onderdelen en ben je dus verzekerd van de kwaliteit zoals je gewend bent, wel zo'n fijn idee als je weer opstapt en vele kilometers gaat maken op jouw Cube e-bike of Cube fiets.

Wist je dat Cube winnaar van de ANWB E-biketest in 2022 is geworden met de Cube Supreme Hybrid Pro 500 en dat het merk ook de Eurobike Award en de German Design Award heeft gewonnen?

De Wielen van Diemen is geen erkend Cube dealer en daarom vindt je geen nieuwe e-bikes en fietsen van dit Duitse merk in ons assortiment. Gelukkig kan je wel bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en advies.