Trek Fiets of Trek E-Bike reparatie bij de Wielen van Diemen - Jouw fietsenmaker en fietsenwinkel voor de beste deals en serviceTrek staat bekend als toonaangevend op het gebied van mountainbiketechnologie. Het is dus niet zo gek dat Trek mountainbikes tot de meest technologisch geavanceerde fietsen toebehoren.

Maar er zijn meer Trek fietsen en Trek E-Bikes verkrijgbaar, waarbij elk model wordt uitgerust met onderdelen en details die elke rit beter zullen maken.

Ook de beste fietsen gaan wel eens stuk en hebben zonder twijfel ook onderhoud nodig. Daarom breng je een Trek Fiets of Trek E-Bike naar de Wielen van Diemen als het nodig is, want dan krijgt jouw fiets de aandacht en zorg die nodig is om in top conditie te blijven.

Een losse kabel, slechte remmen, defecte verlichting, een storing met de accu of trapondersteuning en veel meer problemen lossen wij in no time voor je op, daardoor ben je snel weer op de weg met een fiets in topvorm.

Ook voor onderhoud van jouw fiets of e-bike ben je bij ons aan het juiste adres, ons team weet precies waar op moeten worden gelet en zorgt ervoor dat jouw Trek in een optimale conditie blijft.

De Wielen van Diemen voert alle reparaties uit met de beste onderdelen en indien mogelijk altijd orgineel. Vooraf laten hoor je wat de kosten zijn, daardoor sta je nooit voor verrassingen en fiets je blij onze fietsenwinkel uit.

In onze fietsenwinkel vindt je natuurlijk veel fietsen en e-bikes, maar omdat de Wielen van Diemen geen erkend Trek Dealer voor fietsen en e-bikes is staan er geen nieuwe fietsen van dit merk in onze winkel.

Heb je een Trek fiets en is een reparatie nodig, kom dan langs bij onze fietsenmaker en ontdek onze service.