Specialized Fiets Reparatie - Ook E-Bike Reparatie

Specialized fiets & ebike reparatie en onderhoud bij dé fietsenmaker

Specialized Fiets Reparatie bij de Wielen van Diemen - Specialized E-Bike ReparatieSpecialized staat voor kwaliteit en duurzaamheid, zonder twijfel behoren deze fietsen tot de beste ter wereld.

Maar helaas kan ook een Specialized fiets kapot gaan en dat is het fijn om te weten dat de Wielen van Diemen jouw fiets of Specialized e-bike snel en vakkundig kan repareren, zonder compromissen aan kwaliteit en rij-eigenschappen.

Een losse ketting, defecte versnelling, een slag in het wiel, een lekke band, een defecte accu, een storing in de electronica, kapotte verlichting of andere defecten... kom langs bij dé fietsenmaker van de Wielen van Diemen en je bent in no-time weer op de weg.

In onze werkplaats hebben wij de juiste apparatuur om storingen van jouw Specialized ebike uit te lezen en kunnen wij vaak snel de juiste diagnose vinden en een goede oplossing of reparatie aanbieden. Uiteraard gebruiken wij de beste onderdelen en kan je rekenen op het vakmanschap van onze fietsenmaker.

Onderhoud voorkomt vaak dure reparaties, dus laat periodiek jouw fiets of ebike controleren en voorkom daarmee hoge kosten. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor onderhoud, dus waar wacht je nog op?

De Wielen van Diemen is geen erkend Specialized dealer en heeft daarom geen nieuwe fietsen van dit merk in de showroom, maar wel kunnen wij helpen met zowel onderhoud als Specialized fiets reparatie en dat voor een aantrekkelijke prijs. Kom langs en wij helpen je weer op weg.