Sparta Fiets Reparatie bij de Wielen van Diemen - Sparta E-Bike ReparatieSparta fietsen kom je al 100 jaar tegen, in welke uithoek van Nederland dan ook. Sparta is als merk niet meer weg te denken binnen het fietslandschap en heeft vele innovatieve fietsen ontwikkeld.

Het Nederlandse merk Sparta fietsen wil ervoor zorgen dat mensen steeds vaker de fiets kiezen en dat is goed geslaagd! Door gebruik te maken van de nieuwste technologie├źn levert dit merk al decennia producten van topkwaliteit.

Maar helaas kan ook een Sparta fiets reparatie nodig hebben, dan is het fijn om te weten dat de Wielen van Diemen klaar staat om je snel weer op weg te helpen.

Vrijwel alle voorkomende reparaties en onderhoud van dit merk kunnen wij in onze werkplaats uitvoeren, goed en voordelig tegelijk!

Kapotte verlichting, een lekke band, versleten banden, remmen afstellen, een bagagedrager vervangen, de ketting smeren en vele andere reparaties zijn geen enkel probleem voor onze fietsenmaker en deze werkzaamheden worden dus snel en voor een eerlijke prijs uitgevoerd.

Maar ook een probleem met jouw Sparta E-Bike kunnen wij vaak eenvoudig oplossen, want als  Bosch E-Bike specialist hebben wij de technologie en kennis in huis om snel een diagnose te stellen en eventuele storingen te verhelpen.

De Wielen van Diemen is geen Sparta dealer en heeft geen nieuwe fietsen van dit Nederlandse merk in het assortiment, maar wel helpen wij graag met reparatie en onderhoud, uiteraard met de beste onderdelen en voor een vriendelijke prijs.