Batavus Fiets Reparatie & Onderhoud

Jouw Batavus Fiets of Batavus E-Bike in topvorm

Batavus Fiets Reparatie bij de Wielen van Diemen - Batavus E-Bike ReparatieDe Wielen van Diemen is hét adres voor reparatie, advies, onderhoud en accessoires voor jouw Batavus fiets.

Wil je jouw Batavus fiets een onderhoudsbeurt geven of moet jouw Batavus worden gerepareerd, kom dan snel bij ons langs. Door onze geavanceerde werkplaats en vakkennis zorgen wij ervoor dat je binnen korte tijd weer de weg kan met jouw fiets.

Een lekke band, een kabeltje stuk, de remmen piepen of de ketting valt er steeds af... geen probleem voor de fietsenmaker bij de Wielen van Diemen, want vrijwel iedere Batavus reparatie en onderhoud wordt door ons snel en vakkundig gedaan.

Maar er is meer, want zoek je fijne fietsaccessoires of een trendy fietszitje dan hebben wij een breed assortiment perfect passende accessoires.

Veilig en vertrouwd op weg met een Batavus fiets uit Nederland, dat is het uitgangspunt. Al ruim een eeuw maakt Batavus fietsen vanuit de fabriek in Heerenveen. Het merk staat voor sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee iedereen zorgeloos de weg op kan. Batavus fietsen zijn stuk voor stuk ontwikkeld en samengesteld door echte vakmensen, maar soms kan er wel eens iets stuk gaan en dan is het wel zo fijn om snel en voordelig weer op weg te zijn, dus heb je ons nodig... dan staan wij voor je klaar.

De Wielen van Diemen is geen Batavus dealer en daarom hebben wij geen nieuwe fietsen van dit merk in ons assortiment. Maar wel kunnen wij vrijwel iedere reparatie of onderhoud uitvoeren voor een vriendelijke prijs, dus kom snel langs.