Reparatie Gazelle Fiets of Gazelle E-Bike

Voor een leuke prijs is jouw Gazelle Fiets in topvorm

Gazelle Fiets Reparatie bij de Wielen van Diemen - Gazelle E-Bike ReparatieVoor de reparatie en het onderhoud van een Gazelle fiets kom je natuurlijk langs bij de Wielen van Diemen.

Onze geavanceerde werkplaats kan vele soorten reparaties en onderhoud van een Gazelle fiets uitvoeren. Dus ben je op zoek naar een gecertificeerde fietsenmaker voor jouw Gazelle fiets of e-bike, dan ben je nu op het juiste adres gekomen!

Fietsen is voor Nederlanders een begrip en maakt deel uit van ons dagelijkse leven, dus goed onderhoud van een fiets is geen overbodige luxe. Het aantal afgelegde kilometers met de fiets stijgt per jaar steeds meer, dus helaas zijn ook vaker reparaties bij de fietsenmaker nodig. Het gebruik van de juiste onderdelen en vakmanschap zorgen voor een maximaal plezier van jouw Gazelle fiets, dus laat het onderhoud en een reparatie over aan de vakman, dat ben je zeker van probleemloos rijden.

Wist je dat..... Gazelle heeft sinds 2015 een geheel vernieuwde fabriek: Het Gazelle Innovation and Production Center en wist je dat...... de fabriek van Gazelle Fietsen de langste lakstraat van Europa heeft met circa 1600 meter?

De Wielen van Diemen is niet zomaar een fietsenwinkel in Diemen, want bij ons kan je altijd terecht voor advies, onderhoud en reparatie van een Gazelle fiets of e-bike.

Helaas zijn wij geen Official Gazelle-winkel of Erkend Dealer, maar kunnen wij wel de meeste reparaties en onderhoud verzorgen.