VanDijck Fietsen uit Nederland

VanDijck e-bikes - 100% Made in Holland

VanDijck E-Bikes zijn leverbaar in vele soorten en varianten, kom langs bij de Wielen van Diemen en ontdek deze elektrische fiets uit NederlandDe Nederlandse elektrische fietsen van merk VanDijck worden gemaakt met de kennis en know-how uit het beste fietsenland ter wereld: Nederland. VanDijck fietsen worden in Nederland ontworpen, getest en verkocht. De collectie bestaat uit elektrische fietsen van hoge kwaliteit met een oog voor detail en een afwerking van het hoogste niveau.

Nederland houdt van fietsen en VanDijck e-bikes houden van Nederland. Inmiddels zijn er miljoenen elektrische fietsen en is Nederland een van de meest fietsvriendelijke landen ter wereld.

De ontwikkelingen bij elektrische fietsen gaan heel snel en VanDijck past deze direct toe in de e-bikes, daardoor bent u verzekerd van een optimale technologie op het gebied van nieuwe batterijen, innoverende frames en krachtige motoren. Daarbij wordt het exclusieve dealernetwerk van VanDijck geselecteerd op de betrouwbaarheid en deskundigheid, daardoor kan VanDijck de kwaliteit waarborgen vanaf de eerste rit.

De Wielen van Diemen is erkend VanDijck dealer en levert alle fietsen van dit Nederlandse merk. Heeft u al een fiets van dit merk, dan verzorgen wij ook onderhoud en reparatie van uw e-bike.