Bohlt Bikes met een exclusief design

Een Bohlt Bike / Vouwfiets gaat en verlegt grenzen

Deze Bohlt vouwfiets brengt je snel naar iedere bestemming - Erkend Dealer de Wielen van Diemen levert jouw vouwfiets snel en zorgt voor een optimale serviceModern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee van Bohlt bikes en dat merk je meteen!

Bohlt is een speciaal merk op het gebied van e-mobility producten en maakt het rijden van A naar B weer leuk en enerverend met verschillende stoere elektrische vouwfietsen, compacte e-steps en elektrische citybikes.

Een Bohlt fiets is het perfecte vervoersmiddel naar school, naar het werk of gewoon geweldig om lekker mee te cruisen tijdens vrije tijd. Met een Bohlt elektrische vouwfiets, step of stadsfiets heb je een goede en fluisterstille oplossing om bliksemsnel overal te komen.

Bohlt elektrische vouwfietsen hebben een stoer design en zorgen voor een duwtje in de rug, waardoor iedere rit comfortabel en soepel gaat. De trapondersteuning van een elektrische vouwfiets of een e-bike wordt geactiveerd door een sensor. Bohlt elektrische vouwfietsen gebruiken een rotatiesensor, dus na één keer rond trappen wordt de motor geactiveerd. Uiteraard is de mate van ondersteuning door iedereen zelf te bepalen.

De Bohlt Citybike is een geweldig e-bike voor het dagelijkse woon-werk verkeerEen Bohlt elektrische citybike brengt je moeiteloos naar school, naar winkels of dagelijks naar je werk. Kortom, een moderne stadsfiets voor alle dagelijkse ritten. Deze e-stadsfietsen zijn uiteraard elektrisch aangedreven en de krachtige motor zorgt voor een optimale trapondersteuning tijdens het fietsen.

Denk je eraan om een e-bike voor in de stad te kopen, maak dan ook een proefrit op een Bohlt fiets bij de Wielen van Diemen en ontdek het gemak en de speciale kwaliteit. Bohlt maakt een elektrische stadsfiets voor zowel dames als heren, dit betekent dat deze elektrisch aangedreven fietsen geschikt zijn voor dames en heren.

Alle producten van BOHLT zijn duurzaam, want de elektrische aandrijving produceert geen uitstoot en zorgt dus voor milieuvriendelijk rijden.De fietsen hebben een minimalistisch en stoer design, met ieder model weer stuk voor stuk unieke eigenschappen.

De actieradius (het bereik) van de accu hangt sterk af van het gebruik en de omstandigheden waaronder je de fiets gebruikt. Zowel je eigen gewicht, krachtinspanning, de gekozen versnelling, de ondergrond en de weersomstandigheden hebben invloed op de actieradius. Mocht de accu toch leeg raken, dan is het mogelijk om nog te fietsen terwijl de accu leeg is.

Kom langs bij de Wielen van Diemen - Erkend Bohlt Dealer en e-bike specialist. Meer informatie is ook te vinden op de Bohlt website.