Knaap Fiets - Erkend Dealer de Wielen van Diemen heeft alle modellen en kan ook service en reparatie uitvoerenDe wereld van elektrische fietsen ontwikkelt zich heel snel, de beste technologie en beste kwaliteit zie je meteen terug bij Knaap Bikes.

Knaap bikes zijn meer dan een fiets,  eigenlijk is de e-bike meer een wingman of partner. Een Knaap Bike is toegewijd om u te helpen kortere wegen te vinden en deze fietsen kunt u uw wereld ontsluiten. Het tempo, de wegen en het gezelschap dat je kiest voor de rit zijn volledig aan jou. Knaap bikes zijn ontworpen om je vrijheid en een gevoel van avontuur te bieden, zonder compromis aan kwaliteit en gemak.

Door comfort, betrouwbaarheid en kracht samen te voegen met het kenmerkende ontwerp, is een Knaap fiets de beste optie voor iedereen die op zoek is naar een geweldige en vooral ontspannende rit. De wielen, het aluminium frame, de volledige vering, de krachtige LED-koplamp en het mooie lcd-display, het zijn een paar unieke kenmerken die ervoor zorgen dat een rit op deze e-bike soepel en veilig verloopt.

Het lcd-scherm is speciaal ontworpen voor elektrische fietsen en geeft de juiste informatie op het juiste moment. Het display toont het verbruik van de batterij, geeft de snelheid en de kilometerstand aan. Het frame is gemaakt van aluminium en is geschikt voor één of twee personen, daarbij zijn op het frame (opklapbare) voetsteunen gemonteerd.

De Wielen van Diemen is erkend Knaap Dealer en kan je met alle vragen helpen. Uiteraard verzorgen wij ook vakkundig onderhoud en reparatie van jouw Knaap fiets als het nodig is.

De Knaap Bike is een urban fatbike waar je echt op gezien wilt worden. Een Knaap Bike gaat 25 kilometer per uur en je kan tot wel 120 kilometer ver rijden met een volle accu. Daarbij is er geen minimum leeftijd om op een Knaap bike te mogen rijden en heb je ook geen rijbewijs nodig.

Jouw nieuwe Knaap Bike staat bij de Wielen van Diemen - Erkend Dealer voor Diemen en omstreken zoals Amsterdam, Almere, Muiden, Duivendrecht, Weesp, Amstelveen en ander omliggende plaatsen.