EXXCITE BIKES - TRENDY & EXCLUSIEF

EXXCITE e-bikes zijn exclusief design en kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Exxite Next E-Bike bij de Wielen van Diemen met een geweldig designBij het Spaanse merk eXXite is men gepassioneerd door het creëren van innovatieve en krachtige elektrische fietsen die geavanceerde technologie, een mooi design en uitzonderlijke prestaties combineren.

Exxite gelooft dat e-bikes de kracht hebben om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen zich door steden verplaatsen, en daarom zet het hele team van Exxite zich in om de meest geavanceerde e-bikes op de markt te brengen en die visie werkelijkheid te laten worden.

De oprichter van Exxite E-Bikes, Mat Rauzier, heeft zijn leven gewijd aan het ontwerpen en bouwen van mooie en innovatieve fietsen. Met eXXite heeft hij die passie naar een hoger niveau getild door een nieuwe generatie elektrische fietsen te creëren die de grenzen verlegt van wat mogelijk is.

Exxite fietsen zijn niet alleen stijlvol en mooi, maar zitten ook boordevol geavanceerde functies en technologieën waarmee ze zich onderscheiden van de concurrentie. Of je nu op zoek bent naar een snelle en krachtige e-bike voor woon-werkverkeer, een comfortabele en stijlvolle fiets om door de stad te cruisen of een offroad-beest om de ongeharde paden op te gaan....... eXXite heeft een fiets die aan jouw wensen voldoet en je verwachtingen overtreft.

Allerlei functies van de Exxite Next e-bike kan je instellen met jouw telefoon en de handige appBen je het beu om je dagelijkse woon-werkverkeer op een onhandige, verouderde fiets te doorstaan? Zoek niet verder dan de Exxite Next, de ultieme forenzenfiets voor in de stad, ontworpen om je rit soepel, efficiënt en stijlvol te maken. De kern van de Exxite Next is de geavanceerde eXXite-technologie, die wordt gecombineerd met een futuristisch, minimalistisch ontwerp om een fiets te creëren die eruitziet en presteert als geen ander. Verkrijgbaar in twee vormen, waaronder het Exxite Next Step-model voor extra comfort, deze fiets is de perfecte keuze voor stadsbewoners die waarde hechten aan zowel vorm als functie.

Een van de opvallende kenmerken van de Exxite Next is de Smart Seatpost Battery, die een scala aan batterijopties biedt om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Kies uit 36 V - 8 Ah, 36 V - 10,5 Ah en 36 V - 14 Ah, afhankelijk van het gewenste bereik en vermogen. De Exxite Next is veel meer dan alleen een fiets met een prima accu, want deze e-bike is ook uitgerust met een Pedal Assist System (PAS) dat extra ondersteuning en kracht biedt wanneer je dat het meest nodig hebt. Of je nu een steile heuvel oprijdt of door tegenwind raast, het PAS-systeem zorgt voor een soepele en moeiteloze rit. En voor nog meer controle en precisie kunt u overwegen om de optionele koppelsensor aan uw Exxite Next toe te voegen. Deze sensor meet de kracht die je uitoefent op de pedalen en past het motorvermogen daarop aan, hetgeen zorgt voor een meer intuïtieve en responsieve rijervaring.

En als je een extra dosis snelheid nodig hebt, druk je gewoon op de Boost-knop op het stuur om het volledige vermogen van de motor te activeren. Deze functie is perfect voor snelle acceleraties en plotselinge stops, zodat u het verkeer altijd voor kunt blijven en op tijd op uw bestemming kunt aankomen.

Een geweldige fiets is natuurlijk meer dan alleen de accu en motor. Daarom is ook de Exxite Next ontworpen met het oog op comfort en prestaties. Met het Next Step-model geniet je van extra comfort en stabiliteit dankzij de verstelbare stuurpen en verende voorvork. En met de 27,5” x 1,7 banden kan de Exxite Next een verscheidenheid aan terreinen en omstandigheden aan, waardoor deze elektrische fiets soepel en stabiel rijdt, waar je ook heen gaat.

Dus of je nu naar je werk reist of in het weekend de stad verkent, de Exxite Next e-bike is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan stijl, efficiëntie en prestaties. Het gestroomlijnde, futuristische ontwerp zal zeker de aandacht trekken en een statement maken, waar je ook gaat. Dus waarom wachten? Zet de next stap in je fietsreis en bestel vandaag nog je Exxite Next e-bike bij de Wielen van Diemen - Erkend Dealer Exxite bikes voor Amsterdam & Diemen (en omstreken zoals Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Almere, Duivendrecht en meer).