AGM GT250 FATBIKE

Maak kennis met de AGM GT250 en geniet van elke rit!

Maak kennis met de AGM GT250 fatbike, voor jong en oud een perfecte fatbike voor dagelijks gebruik.AGM GT250 Fatbike is verkrijgbaar bij de Wielen van Diemen - Jouw fietsenwinkel voor Amsterdam, Diemen en omstreken

Deze fatbike heeft trapondersteuning tot 25km/h. Voor het besturen is een rijbewijs is niet nodig en een minimum leeftijd is er niet.

De AGM GT250 fatbike is standaard voorzien van een uitneembare LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu (614Wh) en daarmee is een actieradius van ruim 80km haalbaar, afhankelijk van ondersteuning etc. Ruim voldoende voor dagelijks gebruik en dus super handig!

AGM heeft een groot dealernetwerk in Nederland en Belgiƫ, uiteraard is de Wielen van Diemen erkend AGM Dealer en kan je bij ons terecht met alle vragen.

Zowel aan de voorzijder als achterzijde is de AGM fatbike voorzien van LED verlichting, dit is efficiĆ«nt in stroomverbruik en geeft een optimaal zicht. Op het handige digitale display vindt je alle belangrijke informatie, zoals snelheid, gereden afstand en het batterijniveau. Uiteraard is het digitale display is zo ontworpen dat er weining energie door wordt verbruikt.

Handig... Deze fatbike is standaard voorzien van steps voor een passagier en een USB laadpunt. Soepel schakelen doe je dankzij de Shimano 7 speed versnellingen. De achterwiel motor heeft 5 verschillende standen voor ondersteuning en deze zijn eenvoudig te selecteren met knoppen op het stuur.