Flyer E-Bikes uit Zwitserland

Exceptionele kwaliteit & vakmanschap

Flyer Ebikes uit Zwitserland staan voor kwaliteit en vakmanschap, ontdek deze elektrische fietsen bij de Wielen van Diemen - Erkend Flyer DealerFlyer is een Zwitsers merk en is een specialist op het gebied van E-Bikes. Het Zwitserse merk heeft veel oog voor detail en heeft inmiddels vele innovatieve ontwerpen op de markt gebracht. Flyer is inmiddels in Zwitserland de grootste op het gebied van elektrische fietsen en groeit ook steeds meer in de rest van de wereld.

Bij de Wielen van Diemen vindt u de nieuwste collectie E-Bikes van het merk Flyer voor dames en heren en kunnen wij u een goed advies en optimale service aanbieden bij de aankoop van uw nieuwe fiets.

De elektrische fietsen van het merk Flyer zijn op de wensen van de gebruiker af te stellen.

Kiest u voor een elektrische fiets van het merk Flyer, dan kiest u voor de beste kwaliteit. Dankzij de speciale techniek kunt u soepel schakelen en optimaal remmen. De verschillende ondersteuningsniveaus geven altijd de perfecte ondersteuning en dat merk je meteen!

Geniet van vele kilometers in mooie omgevingen, want Flyer e-bikes zijn geschikt voor elk type rijder en hebben comfort en veiligheid voorop staan. Dankzij de riemaandrijving heeft een Flyer e-bike weinig onderhoud nodig en kan je dus optimaal genieten van deze comfortabele elektrische fiets met een prachtig design.

Een elektrische fiets met een uitstekend kwaliteit - prijs verhouding, dat is een Flyer Ebike en dat merk je meteen zodra je erop staptFlyer is inmiddels uitgegroeid tot een topmerk en was de eerste fabrikant van elektrische fietsen die lithium-ion technologie gebruikten. De combinatie van een laag gewicht met een lange afstand is uniek en heeft dit Zwitsere merk zeer bekend gemaakt.

Er zijn momenteel meerdere hoogwaardige series op de markt gebracht, waaronder De Upstreet en GoTour e-bikes. De Flyer Upstreet E-Bikes zijn geschikt voor het drukke en dynamische stadsverkeer. De Upstreet modellen zijn uitgerust met een Panasonic middenmotor en de betrouwbare FIT techniek,daardoor hebben deze fietsen een krachtige aandrijving. Bij de Flyer Upstreet modellen heeft u bovendien een keuze uit riem- of kettingaandrijving. De Flyer GoTour E-Bikes zijn zeer geschikt voor lange fietstochten en ritten, zoals een langere tocht door de natuur of een middag cruisen. De GoTour e-ebikes zijn voorzien van de betrouwbare Bosch middenmotor en er is keuze tussen een riem- of kettingaandrijving.

Flyer fietsen hebben meerdere prijzen gewonnen voor ontwerp, design en kwaliteit

Bekroond met de Design & Innovation Award 2023. De jury zegt: «De Upstreet 7.10 van de Zwitserse premium fabrikant FLYER is een sportieve, elegante en veelzijdige allrounder die zijn weerga niet kent. In het dagelijks leven schittert de fiets door zijn rustige loop die een hoog gevoel van veiligheid oproept. 's Nachts maakt de urban e-bike indruk met zijn verlichtingssysteem, dat functioneel en mooi is geïntegreerd aan de voorkant in de designstuurpen en aan de achterkant in de drager, evenals met de accu die vanaf de zijkant verwijderbaar is.»

Sinds 2017 worden FLYER e-bikes uitgerust FLYER Intelligent Technology (FIT), dat is een innovatief systeem dat door Flyer zelf is ontwikkeld en zorgt voor een revolutie in fietsen en veel rijplezier.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze geweldige e-bikes en de vele mogelijkheden, kom dan langs of neem contact op voor meer informatie. Uiteraard is meer informatie over alle modellen ook te vinden op de website van Flyer E-Bikes Zwitserland.

Swiss made

Deze e-bikes komen uit Zwitserland en staan bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Voor iedereen

Er is een Flyer E-Bike voor iedereen, ontdek alle modellen en mogelijkheden nu zelf.

Kies zelf

Kies de kleur, maar ook ketting- of riemaandrijving en veel meer, jouw fiets is jouw voorkeur.

De Wielen van Diemen is een erkend Flyer Dealer voor de regio Diemen en Amsterdam, maar levert ook jouw Flyer als je in Weesp, Duivendrecht, Amstelveen, Muiden en omliggende gebieden zoals Almere woont.