De Wielen van Diemen is meer dan een fietsenwinkel

Een fietsenwinkel met ouderwetse service en moderne technologie 

Welkom bij de echte fietsenmaker voor ieder merk fiets, e-bike, fatbike en bakfiets - Kom langs bij de Wielen van Diemen - Erkend Dealer van merken zoals QWIC, Phatfour, Flyer, Mate, Knaap, Lovens, Exxite, Cortina en veel meerBij de wielen van Diemen kan je terecht voor aankoop van alle mogelijke fietsen! Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan en hebben van alle types heel veel in huis!

Wij bieden dan ook de mogelijkheid tot een testrit en geven een zo goed mogelijk advies op maat. Omdat iedereen een andere houding heeft, is een goed advies altijd raadzaam.

Zo zijn we er zeker van dat iedere fietser het maximale plezier kan beleven aan zijn fiets! Kortom wij staan voor iedere klant klaar en met een zo goed mogelijk advies en wij luisteren erg goed naar uw eigen wensen om zo tot het beste resultaat te komen!

De Wielen van Diemen is een moderne fietsenwinkel en daarom blijven wij dan ook steeds innoveren om de klant het beste te kunnen bieden! Nieuwsgierig? Twijfel niet, spring gerust eens binnen!

"Bij ons is ouderwetse service zoals je mag verwachten van een fietsenwinkel en fietsenmaker nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van de wielen van Diemen. Als 5-sterrenspecialist willen wij niet alleen een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.